Kuuntele Satama Open Air 2020 karaokekappaleet Ville Köön tulkitsemina!

Kuuntele Satama Open Air 2020 karaokekappaleet Ville Köön tulkitsemina!

Oletko kuunnellut jo Satama Open Airin 2020 karaokekappaleet? Näiden tahtiin voi viettää perjantaikaraoket suoraan kotisohvalta! Mikä on sinun karaokesuosikkisi? Tiesitkö, että Satama Open Airin yhteydessä järjestetään vuosittain Karaoke Open -laulukilpailu, jonka finaali lauletaan Satama Open Air -festivaalilla. Finalistit pääsevät laulupäivinä festivaalille maksutta!

1. Kun Satamassa juhlittiin

SATAMA OPEN AIR 2020 – KARAOKE

KOMMENTOI JA VOITA! Mitä sinä pakkaisit festarireppuusi? Kommentoi, mitä festarireppuusi kuuluu ja VOITA festarireppu kera sisällön! Arvomme kaikkien kommenttien kesken kaksi festarireppua toivotulla sisällöllä varustettuna!Paranna mahdollisuuksiasi TYKKÄÄMÄLLÄ, TÄGÄÄMÄLLÄ ja JAKAMALLA! Ja laula videon mukana tottakai! ?

Julkaissut Satama Open Air Perjantaina 7. helmikuuta 2020

2. Ms. Romantic suuntaa Ruutinrantaan!

Huomenna on perjantai, eli karaokepäivä! Tästä sanat haltuun, ja kotikaraoket pystyyn! KOMMENTOI JA VOITA YLLÄTYSPALKINTO! Kuinka monta kertaa kappaleessa sanotaan: Ruutinrantaan!Yllätyspalkinto arvotaan lähimmäs oikeaa vastausta veikanneiden kesken.

Julkaissut Satama Open Air Torstaina 2. huhtikuuta 2020

3. Festivaali-ilta

Päivän karaokebiisi tulee tässä! KOMMENTOI JA VOITA YLLÄTYSPALKINTO vol.2! Kuka Satama Open Air 2020 artisti kappaleessa mainitaan?Yllätyspalkinto arvotaan oikein kommentoineiden kesken.

Julkaissut Satama Open Air Perjantaina 3. huhtikuuta 2020

4. Sata päivää Satamaan

Loistavaa maanantaita! KOMMENTOI JA VOITA! Mitä ilman sinä et pärjää sataa päivää?Yhdelle kommentoijalle arvotaan kommentoitu asia tai jotain ihan muuta, kuten festarilippu kemiläiselle kesäfestarille, johon huomenna on enää 100 päivää 😉

Julkaissut Satama Open Air Maanantaina 20. huhtikuuta 2020

Solisti ja sanoitukset: Ville Köö // Äänituotanto: Henry Heiskari, EventWorks Oy. // Graafinen tuotanto: Rami Ranta, Eventworks Oy
Valokuvat: Rami Ranta, Mikko Hiukka, Markku Lukkariniemi, Joni Rautiainen, Anu Henttunen